sâmbătă, 2 iulie 2011

Tom si Jerry - Hatch Up Your Troubles

Hatch Up Your Troubles este filmuletul cu numarul 41 avandu-i ca protagonisti pe Tom si Jerry. A aparut pe : 14 mai 1949.
Produs
de Fred Quimby si regizat de William Hanna si Joseph Barbera pe muzica lui Scott Bradley.






Tom si Jerry - Hatch Up Your Troubles
video youtube

Rezumat
Doamna Ciocanitoare isi ia o pauza de masa de 10 minute. Nu pleaca ea insa bine, ca oul din cuib incepe sa salte si ajunge la Jerry in casuta... in patuc.. si din ou iese un pui mic si simpatic foc de.. ciocanitoare. Si astfel, Jerry devine mama, iar puiul de ciocanitoare devine devorator de tot ceea ce inseamna lemn.
Vazand Jerry ca nu este chip sa se inteleaga cu micutul, il duce inapoi in cuib, dar acesta il urmareste inapoi acasa. Soricelul incearca sa fie categoric iar micutul "ciocanitor" pleaca trist ciocanind ba o coada de grebla, ba un picior de sezlong... Ei bine in ultimul caz actiunea sa nu este tocmai bine primita de cel asezat comod pe respectivul obiect: Tom. Acesta isi savura sucul, citind o revista. O parte din suc se transforma in dus pentru ciocanitoare.. restul ii intra pe gat lui Tom cu pahar cu tot, cand puiul ciocani piciorul de la scaun... Aceasta actiune declansa urmarirea... puiul fiind salvat de Jerry, si salvandu-l la randul sau pe soricel din mainile motanului.
In  sfarsit apare si mama puiului si Jerry ramane singur si trist, dar nu pentru multa vreme, caci puiul nu l-a uitat;).

0 comments :

Trimiteți un comentariu