marți, 5 iunie 2012

"Copilarim in Dulcea Mea Casa" - 01. Cubul


Bine v-am gasit!! 
Astazi este marti, si, asa cum am promis, incepem "Maratonul Jucariilor" despre care v-am povestit mai multe pe 1 iunie. Prima tema este propusa de Oana ( DulceaMeaCasa) - CUBUL. Mi-a placut foarte mult tema - ca deobicei am avut o gramada de idei. De data aceasta insa a fost foarte dificil sa aleg cea mai potrivita lucrare, pentru ca, asa cum va spuneam, ne dorim sa realizam o carte, sau culegere creativa care sa cuprinda toate aceste proiecte pe care le lucram cu drag. Vrem sa fie un cadou pentru toti cei care ne sunt alaturi, ne citesc si gasesc pe blogurile si in proiectele noastre sursa de buna dispozitie si inspiratie, de ce nu!
Pentru ca eu am ca materiale si mod de lucru "croseta, fire si fetru", m-am oprit pentru acest proiect la fetru. Am ales ca mod de imbinare a materialul "cusutul" astfel incat acest proiect se adreseaza copiilor peste 5 ani, sub indrumarea parintilor, bunicilor sau cadrelor didactice (a unui adult pe scurt). Rezultatul insa - cubul in sine- este o jucarie fara "varsta". Am folosit material colorat diferit pentru fiecare dintre cele 6 laturi ale cubului - acest lucru ii va ajuta pe cei mici sa invete culorile, iar pe cei mai mari cu siguranta ii va binedispune.
Toate materialele folosite la realizarea acestor proiecte sunt noi, achizitionate de noi special pentru aceste jucarii. Modelele, modul de realizare si observatii interesante le veti putea gasi in carte. Iar daca va plac foarte mult jucariile realizate de noi - vom crea cuburi in editie limitata, special pentru voi!


La final va las cu o poza proaspat facuta in casuta de poveste unde cubul si-a gasit "locul" potrivit - pe moment. Va invit sa cititi despre lucrarea Oanei (care mie mi-a trezit amintiri minunate - am avut un set de cuburi absolut superb de care si acum imi amintesc cu mare bucurie desi, conform specialistilor" primele amintiri ale unui copil ar fi dupa varsta de 2 ani - probabil ca eu sunt una dintre exceptii). Ea a realizat cuburile din carton si le-a si impodobit cu desene - sunt o minune!! Mai multe detalii aici: Copilarim in DulceaMeaCasa: Cubul .

Ne vedem vineri pentru alte 2 jucarii realizate cu mult drag - de data aceasta eu voi da tema:D!! Pe curand!!

8 comments :

claudia_mami spunea... [Raspunde]

frumos

Cristina Lerinț spunea... [Raspunde]

Cu asemenea jucării, să te tot joci, la orice vârstă! :)

copilarim spunea... [Raspunde]

@claudia_mami Ne bucuram ca iti plac:D

copilarim spunea... [Raspunde]

@Pătrăţel sa stii :D ma bucur ca iti plac:)

DulceaMeAcasa spunea... [Raspunde]

cuburi colorate, in casuta adunate, hai cu toti acum copii...sa ne facem jucarii! :D

copilarim spunea... [Raspunde]

@dulceameacasa yup:D

Copiisimame spunea... [Raspunde]

CE frumos va jucati voi aici ... chiar e o lume de poveste aceasta creata de voi. vavaly.

copilarim spunea... [Raspunde]

@Copiisimame Vali si voi va jucati tare tare frumos:D!!

Trimiteți un comentariu