sâmbătă, 16 iunie 2012

Tom si Jerry - The Flying Sorceress


The Flying Sorceress este primul desen aparut in 1956, mai precis pe 27 ianuarie, si al 98-lea din seria Tom si Jerry.
Animatia: Kenneth Muse, Ed Barge, Irven Spence si Lewis Marshall
Muzica: Scott Bradley
Trivia: A aparut  in format CinemaScope (un fel de Widescreen).



 Tom si Jerry -The Flying Sorceress

 Video via youtube
Rezumat:
Tom este pe urmele lui Jerry si evident reuseste sa sparge ceva in casa. Stapana sa ii da matura sa stranga si motanul zareste un ziar in care era un anunt interesant: o doamna in varsta cauta un motan care sa ii tina companie.
Tom nu sta foarte mult pe ganduri si pleaca la addresa indicata. Pe strada cu pricina, la numarul 13 - o casa darapanata, deasupra careia erau adunati nori... si ploua.

Intrat in casa Tom da nas in nas cu o vrajitoare. Acesta il urca pe matura si il testeaza sa vada cum se descurca. Pentru ca trece testul urmeaza sa ramana acolo. Cand vrajitoarea adoarme Tom "imprumuta" matura zburatoare si ii face o vizita lui Jerry caruia ii serveste o lectie. Intors insa la vrajitoare o gaseste pe aceasta treaza si dornica de a-i da o lectie... 
Cand credea ca nu mai are scapare, Tom este trezit din somn de stapana lui. In brate tinea matura cu care trebuia sa curete ce sparsese in casa. Vazand ca este acasa, Tom se gandeste sa se asigure ca nu mai viseaza. Astfel se urca pe matura si incearca formal de pornire... voi ce credeti ca se intampla?:)

0 comments :

Trimiteți un comentariu