luni, 30 iulie 2012

Weekend Handmade, Pitesti, 11-12 august

afis
Buna!! Numai maine nu este august si in luna care vine ne asteapta un nou targ cu produse lucrate manual organizat de Alin Design Events in Pitesti. Acesta se va desfasura in preajma sarbatorii Sfintei Marii asa ca, daca va doriti sa faceti un cadou special, unicat, lucrat cu drag de mana, iata ca aveti o ocazie si un motiv in plus sa vizitati aceasta expozitie cu vanzare. Dar sa va spun mai bine datele si informatiile:)!

~ Targ cu vanzare de produse lucrate manual ~ 
Loc de desfasurare – Pitesti- centru, intre magazinul Fortuna si Trivale Shopping Center
Perioada – 11 - 12 august 2012
Program – intre orele 10 si 21
Locurile limitate (maxim 25 )
Taxa de participare - 100 lei/loc.
Contravaloarea taxei se achita anticipat !

Conditii de participare – produse lucrate manual.
Facilitati – se asigura pavilioane 3x3 m, 4 locuri sub pavilion (pavilioanele sunt amplasate central, 2 locuri pe o parte si 2 pe cealalta parte) - 1 loc are suprafata de 2,25 mp cu expunere de 1,5 ml.
Detalii plata – cei interesati de participare sunt rugati sa trimita datele de facturare – (numele complet, adresa , nr.telefon si CNP- pentru persoane fizice, sau datele societatii comerciale) – cei selectati vor primi o factura proforma in baza careia pot efectua plata.
Va rugam sa tineti cont de faptul ca evenimentul se desfasoara in aer liber ! Taxa nu se ramburseaza si nici nu poate fi luata in considerare ca avans pentru o viitoare participare, decat in cazul in care organizatorul (SC AlinDesignEvents SRL), anuleaza sau decaleaza data de desfasurare a evenimentului in cauza !

mai multe informatii gasiti pe blogul organizatorului : Alin Design Events.

0 comments :

Trimiteți un comentariu