sâmbătă, 18 august 2012

Tom si Jerry - Feedin' the Kiddie


Buna!! Astazi vizionam episodul 107. Acesta se numeste Feedin' the Kiddie si a aparut in 7 iunie 1957. Tom, Jerry si Tuffy ne amuza in aceasta sambata!!!

Produs si regizat de William Hanna si Joseph Barbera pe muzica lui  Scott Bradley. 
Trivia: Remake al filmuletului The Little Orphan. Diferentele constau in grafica - adaptare pentru ecran de cinema, cateva scene care lipsesc (la inceput) si absenta lui Mammy Two Shoes (via)



Tom si Jerry - Feedin' the Kiddie

video via  youtube

Rezumat
Jerry savureaza o bucatica de branza asezata in capcana pusa de Tom in fata usii si citesti o carte cand aude sunand la usa. Deschide dar nu vede pe nimeni pentru ca micutul vizitator intra pe langa el in casa si se duce exact la capcana de unde este salvat de Jerry in ultimul moment.
Jerry afla din biletul pe care il avea micutul la gat ca acesta era de fapt nepotul sau Tuffy pe care varul lui George il trimisese in vizata de Ziua Recunostintei. Jerry trebiue sa aiba grija de micutul mancacios si odata iesiti din casuta lor urmeaza o multime de peripetii care il includ, bineinteles, pe Tom.
Asa ca urmeaza o aventura printre feluri de mancaruri delicioase care se termina cu o capitulare simbolca a indianului Tom si cei trei urmeaza sa mananca friptura de curcan impreuna... daca reusesc, ramane sa descoperiti urmarind episodul!!

0 comments :

Trimiteți un comentariu