sâmbătă, 4 august 2012

Tom si Jerry - Give and Tyke


Buna!! Astazi vizionam episodul 105. Acesta se numeste Give and Tyke si a aparut in 29 martie 1957. Suntem tot la seria Tom si Jerry - si acesta este episodul care urmeaza in lista, dupa cum puteti vedea si aici: Tom si Jerry - Hanna si Barbera (1940 – 1958)

Produs si regizat de William Hanna si Joseph Barbera pe muzica lui  Scott Bradley. 
Trivia: Este primul episod din seria  Spike si Tyke (via)



Tom si Jerry - Give and Tyke

video via  youtube

Rezumat
Un catel comunitar fredoneaza melodia genericului de la animatele cu Tom si Jerry in timp ce se pregateste sa ia masa. Cand sa savureze un os citeste in ziar despre hingherii care urmau sa adune de pe strazi cainii fara zgarda.... Disperat acesta reuseste sa pacaleasca hingherul la timp, prefacandu-se ca este .. un corp de iluminat.
In fuga sa, cainele ajunge langa curtea in care locuiau Spike si fiul acestuia, micutul Tyke. Dupa ce incearca dar nu reuseste sa ii ia zgarda lui Spike, catelul o ia pe a micutului Tyke. Si urmeaza o intreaga alergatura in care tatal ii tot da fiului zgarda pentru a-l feri de hingher, incercand in acelasi timp sa isi recupereze zgarda de la catel... si tot asa pana ce micutul Tyke este prins si bagat in masina... Pus in fata faptului implinita Spike se sacrifica luandu-i locul.
Cainele ii inapoiaza zgarda si ii spune hingherului sa ii dea drumul lui Spike si el va porni motorul in acest timp. imediat ce tatal si fiul sunt din nou impreuna catelul accelereaza, hingherul ramanand cu usile in mana si alergand apoi dupa masina care plecase in tromba.
Spike si Tyke raman impreuna fericit:D!

0 comments :

Trimiteți un comentariu