sâmbătă, 11 august 2012

Tom si Jerry - Timid Tabby

Photobucket 

Buna!! Astazi vizionam episodul 106 si pentru ca este ziua Gianinei ii uram la multi ani si speram sa ii placa desenul de azi - draga noastra ti-l dedicam:D!! Noua ne-a placut foarte mult si ne-a amuzat tare!!
Episodul se numeste Timid Tabby si a aparut in 19 aprilie 1957. Tom si Jerry, doar este sambata!

Produs si regizat de William Hanna si Joseph Barbera pe muzica lui  Scott Bradley. 

Photobucket


Tom si Jerry - Timid Tabby










video via 
Rezumat
Tom il fugareste pe Jerry cand primeste o telegrama. Varul sau George isi anunta vizita si il ruga sa tina cont de faptul ca este foarte fricos si sa nu cumva sa aiba soareci....
Tom bate doua scanduri la intrarea lui Jerry si isi astepta varul care nu intarzie sa isi faca aparitia. Cocotat pe un scaun acesta asteapta sa fie incredintat ca in casa este sigur pentru el si patrunde cu teama. Asezat pe un fotoliu il asteapta pe Tom sa vina cu bagajul, dar acesta intarzie sa apara amuzandu-se copios pe seama varului George si trimitand un soricel de jucarie care il face pe var sa ajunga prin fotoliu in ... zid.
Intre timp Jerry iese din ascunzatoare si vazand jeleurile de pe masa se hotaraste sa se infrupte din ele. vazandu-l George  incearca speriat sa scape de el. Jerry nu stie insa ca acesta este varul lui Tom pentru ca cei doi seamana perfect. Tom vine cu o idee malefica si impreuna cu varul sau George il sperie atata de tare pe bietul Jerry incat acesta fuge la un ospiciu sa se trateze, crezand ca are vedenii, in timp ce verii se amuza copios pe seama lui.

2 comments :

Gianina spunea... [Raspunde]

Multumesc frumos,draga mea,stiu episodul,l-am vazut de "n" ori si-mi place si mie...Te pup!

copilarim spunea... [Raspunde]

@Gianina Ma bucur ca iti place :)!!! Pupici.

Trimiteți un comentariu