joi, 15 noiembrie 2012

Zana Padurii prinde contur!

De cand am inceput sa crosetez papusi amigurumi am tot fost intrebata cum se fac.. Ei bine, am pornit saptamana trecuta intr-o noua aventura: Crosetam Zana Padurii? Sper sa ma insotiti si la final sa va daruiti o papusica amigurumi. Modelul nu imi apartine - am hotarat sa lucrez una dintre papuselele cu articulatii realizate de Beth Webber din doua motive: 
- pentru ca imi plac si imi doream si eu una, 
- pentru ca astfel am avut motiv sa lucrez cu acril si croseta de 4mm (deobicei eu lucrez cu bumbac si croseta de 2.5mm).


Mai este inca un motiv - poate cel mai important: am vrut sa puteti lucra alaturi de mine - iar amigurumi deobicei se lucreaza cu croseta de 4mm si fir potrivit:). Este mai accesibil si nu am vrut sa va chinui. M-am gandit ca daca la ghinda amigurumi care este asa micuta, nu s-a aventurat nimeni... la papusica sa lucram mai lejer:D).


Astazi vom continua cu picioarele si capul. Sper sa va placa si mi-ar placea sa vad la final cel putin inca o papusica crosetata, pe langa a mea. Sunt sigura ca si lui Beth i-ar placea sa le vada, asa ca va astept pe mail cu o poza, sau puteti sa va inscrieti cu lucrarea pe Voi Copilariti! si eu voi avea grija sa ii arat la final papuselele:).
Articolul publicat in Revista:  -  Tutorial: “Zâna Pădurii – amigurumi (II)” *
(*voi actualiza acrticolul cu link catre revista imediat ce se va publica tutorialul:P).

6 comments :

AA spunea... [Raspunde]

Vai cat de mult imi placeeee!!!! Felicitari din toata inima Rux, ai maini de aur!!!!!!!

copilarim spunea... [Raspunde]

@Adriana Alexandru :* iti multumesc mult:)! abia astept sa fie gata:D

ghemulet spunea... [Raspunde]

Ce voce calda aaaai...imi place mult...este foarte profi facut...Felicitari Rux....marturisesc ca nu am mai crosetat amigurumi de mult insa am stat sa vad video-ul doar ca sa te ascult :D...foarte foarte fain...Sti ai putea face un video cu o poveste ca te-as asculta maxim :D

copilarim spunea... [Raspunde]

@ghemulet :D - sa stii ca am avut ceva probleme cu filmuletele. Canonul asta e un aparat foto micut.. si nu stiu parca "metalizeaza" si vocea nu numai culoarea. Mie mi-ar fi placut sa fie tot tutorialul video dar din pacate este foarte lung. Ma bucur mult ca iti place. Desi sa stii ca mi-a sabotat 90% din activitati... =)).
Poate ai timp de Sarbatori sa iti faci o papusa din aceasta:). La finalul tutorialului voi lasa si link catre modelul original. Eu l-am interpretat si am mai ... schimbat cateva lucruri pe ici pe colo.

Poate fac un video cu un colind:)))). Daca-mi aduce Mos Craciun microfon! lol

dulceameacasa spunea... [Raspunde]

draga Mos Craciun, esti pe faza, da?...si eu mi-am promis ca voi face o papusica amigurumi ( dar n-am spus nimanui cand va fi asta :P )

copilarim spunea... [Raspunde]

@dulceameacasa :D abia astept sa o vad!

Trimiteți un comentariu